icon

Ejendomsservice med MTM Service

Ejendomsservice hos MTM Service: Skræddersyet til erhverv og boligforeninger

MTM Service excellerer i ejendomsservice, en essentiel del af vedligeholdelsen og drift af ejendomme. Vores ejendomsservice inkluderer en bred palette af ydelser, der sikrer, at din ejendom forbliver i topstand. Vi dækker alt fra grundig rengøring, teknisk vedligeholdelse, trappevask, havepleje til effektiv vinterbekæmpelse.

Tilpasning efter ejendommens unikke behov

Vores tilgang til ejendomsservice er fleksibel og tilpasset hver enkelt ejendoms specifikke krav. Med et team af erfarne og dygtige medarbejdere sikrer vi altid professionel og pålidelig service. Kontakt MTM Service for et uforpligtende tilbud og lad os skabe en løsning, der matcher dine behov inden for ejendomsservice.

Vi kan hjælpe med ejendomsservice inde for disse områder

Hos MTM Service prioriterer vi højt teknologisk niveau og faglig ekspertise. Vi har en dyb forståelse for, hvilke rengøringsprodukter der er mest effektive på forskellige overflader. Vores fokus på at være opdateret med de nyeste teknologier er afgørende for at sikre den bedste løsning på hver opgave. Denne tilgang sikrer høj kvalitet og effektivitet i vores arbejde.

Trappevask

Rengøring i faste intervaller af jeres trappeopgange er vores speciale. Underkend ikke det førstehåndsindtryk en velholdt opgang skaber.

Læs mere

Grønne arealer

Vi er eksperter i at passe grønne arealer, og I kan frit vælge hvor meget, vi skal tage hånd om.

Læs mere

Vinterbekæmpelse

Det er lovpligtigt at holde sine arealer sikker til færdsel. Lad MTM Service varetage vinterbekæmpelse af jeres arealer.

Læs mere

Vicevært

Få en fast tilknyttet vicevært på kun de timer, som I har behov for. Dermed er det slut med fuldtidsansatte viceværter - vi skræddersyer løsningen for jer.

Læs mere

Facaderens

MTM Service tilbyder at vaske alle former for facader. Vi fjerne både snavs, alger og andet møg.

Læs mere

Graffiti

Få renset jeres uønsket graffiti af vores eksperter. Alt graffiti kan komme af alle overflader.

Læs mere

Stolthed løber i vores årer

Anerkendelse, uddannelse og ekspertise skaber stolte medarbejdere

Vores kunder skal have bedst mulig service, og det tror vi på, at vi kan levere med stolte medarbejdere. Denne sammenhængskraft skaber vi med kompetent ledelse, hvor uddannelse og generel opkvalificering danner grobund for dette.

Vi samler på glade kunder

Vi er stolte over hver eneste kunde i MTM Service. Hos os bliver I ikke kun en kunde men en del af vores professionelle familie.

Best in class

Kvalitetssikring er fundamentet i MTM Service

For MTM Service er troværdig kvalitetssikring nøglen til et succesfuldt samarbejde. Vi anvender en unik, egenudviklet app til kvalitetskontrol, fordi vi stræber efter at levere kun det bedste til vores kunder. Vi skiller os ud i branchen ved at analysere data både kvantitativt og kvalitativt. Denne innovative tilgang garanterer en service, der går ud over det sædvanlige for vores kunder.

Tilvalgsmulighed

Vi er eksperter i vinduespolering

Hastighed/evnen til at eksekvere, kapacitet til at udføre opgaver, fleksibilitet til at reagere hurtigt

Læs mere

Akut behov for hjælp?

Vi kan hjælpe dig straks

Hastighed/evnen til at eksekvere, kapacitet til at udføre opgaver, fleksibilitet til at reagere hurtigt.

Kontakt os

En aftale er en aftale

Vi sikrer en ensartet forventningsafstemning, som danner grobund for et succesfuldt samarbejde.

Uddannet personale

For os er det essentielt, at alle vores medarbejdere kontinuerligt opkvalificeres og uddannes.

FNs verdensmål

Som medlemsvirksomhed af FN's Global Compact er vi frontløbere for skabe en bedre verden.

Overenskomst

Vi er stolte over at have indgået overenskomst med 3F/DI for vores medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud inden 24 timer

For at få skræddersyet hjælp til ejendomsservice, herunder rengøring og vinduespolering, kontakt MTM Service, som tilbyder løsninger til erhverv og boligforeninger.

De 3 oftest stillede spørgsmål om ejendomsservice

  1. Hvad indebærer ejendomsservice? Ejendomsservice dækker over en række opgaver, som vedligeholder og opretholder ejendommens stand, herunder alt fra bygningsreparationer og -vedligeholdelse til rengøring og havearbejde.
  2. Hvad inkluderer ejendomsservice fra MTM Service? MTM Service tilbyder en omfattende ejendomsservice, der tilpasses specifikke behov, inklusive trappevask, vedligeholdelse og meget mere.
  3. Hvem er ansvarlig for ejendomsservice? Ansvaret varierer mellem ejere og lejere, alt efter ejendommens ejerskab og de specifikke lejeaftaler.

    Udfyld dine oplysninger så kontakter vi dig


    Simon M. Andersen Operation planner Ring på 61 28 39 89