Ejendomsservice Haslev

MTM Service tilbyder facility management til både erhvervskunder og boligforeninger. FM omfatter en række forskellige opgaver, der er med til at vedligeholde og opretholde en ejendom i god stand. I MTM Service er struktureren bygget op således, at FM har sin egen afdeling med eksperter i netop bygningsdrift. Vi tager os af alle tilsyn, skaber overblik og har de nyeste rapporteringssystemer.

Vi samler på glade kunder

Vi er stolte over hver eneste kunde i MTM Service. Hos os bliver I ikke kun en kunde men en del af vores professionelle familie.

Stolthed løber i vores årer

Anerkendelse, uddannelse og ekspertise skaber stolte medarbejdere

Vores kunder i Haslev skal have bedst mulig service, og det tror vi på, at vi kan levere med stolte medarbejdere. Denne sammenhængskraft skaber vi med kompetent ledelse, hvor uddannelse og generel opkvalificering danner grobund for dette.

MTM medarbajder som er ingang med erhvervsrengøring i københavn
frontpage_banner2

Behandling af gulve

Behandling af gulve er en videnskab, hvor der kræves massiv viden om pH-værdi og gulvtyper. Ligeledes skal man være opmærksom på hvilken gulvbehandling der er optimalt på jeres gulve.
03_hovedrengøring

Hovedrengøring

En god hovedrengøring sikrer et langt højere rengøringsniveau. Derfor anbefaler vi altid, at dette udføres minimum en gang årligt.
01_om-os

Industrirengøring

Rengøring af industri dækker typisk over meget store og svært tilgængelige arealer. Vi er eksperter i brug af lifte, stiger samt stillads, og har maskiner målrettet højderengøring. Deslige kræver det stor påpasselighed at rengøre industri, da installation kan være til fare for både vores medarbejder samt generel driftssikkerhed for kunden. Vi tager alt dette i betragtning ved udførsel af opgave.
banner_test

Højderengøring

Højderengøring stiller store krav til brug af maskiner, herunder; lifte, gondoler, vaskeanlæg, højtryksanlæg, hedevandsanlæg, opskuringsmaskiner mv. Vores medarbejdere er uddannet korrekt brug af disse, og vi har vi anvender egne anlæg samt lifte.

Hvorfor skal du vælge os ?

Skræddersy jeres unikke løsning af services hos os. Vores ydelser kan kombineres frit efter jeres ønsker og behov – det eneste I ikke kan fravælge er vores gode kvalitet. En samlet løsning forenkler jeres hverdag med én samlet kontaktperson og én månedlig regning, hvilket mindsker både jeres administrative arbejde såvel som daglig driftskontakt for jer som kunde. Lad MTM Service stå for jeres services, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.

 • Ikon til kvalitetsikring

  Kvalitetssikring

  Kvalitet er en hjørnesten i MTM Service. Alt starter og slutter her, og hver eneste dag arbejder vi på at gøre tingene bedre.
 • MTM Elite logo

  MTM Elite

  Hos MTM Service har vi oprettet en helt særlig titel, nemlig MTM Elite for den helt ekstraordinære medarbejder.
 • FN Verdensmål logo

  FNs verdensmål

  I MTM Service har vi dedikeret os ekstraordinært til FNs verdensmål.
 • Ikon til vores egne produkter

  Egenudviklet produktserie

  I MTM Service er vi stolte af at have udviklet egen produktserie.
erhvervsrengøring vist af vores medarbajdere med MTM logo på

Vi valgte MTM Service ud fra gode anbefalinger. For DLG betyder pålidelighed og sikkerhed for, at aftalt arbejde bliver udført meget. Vi er glade for MTM Service som samarbejdspartner. Vi ser dem som proaktive og løsningsorienterede.

Caroline Høgsgaard DLG
Erhvervsrengøring i en stor lokale hvor der bruges moppe

Vi valgte MTM Service som leverandør på baggrund af pris og lokal tilstedeværelse, og fordi fleksibilitet i løsning af ekstraopgaver samt løbende opfølgning på kvalitet betyder meget for os.

Kim Bendtsen H&S manager
Rengøring af en toilet og kvalitetskontrol på faucet

Howden valgte MTM Service som leverandør pga. vores ønske om nærhed og en god dialog om den forventede leverance. MTM Service udviser en god forståelse for vores behov for fleksibilitet i udførelsen af opgaverne. Samtidig har MTM Service været gode til hurtigt at følge op på spørgsmål om ekstra opgaver samt ekstra indsats ved vikardækning.

John Kryger EHS Manager

Vi kan hjælpe med erhvervsrengøring i Haslev

I MTM Service har vi et højt teknisk niveau. Vi ved hvilke produkter, vi skal benytte til hvilke overflader. Vi arbejder kontinuerligt på at være på forkant med teknologien, hvilket har stor betydning for at opnå bedste opgaveløsning.

checkmark ikon

Erhvervsrengøring

Daglige erhvervsrengøring i virksomheden og institutionen i Haslev. Kundetilpasset løsning med rengøring i høj kvalitet tilpasset jer.

checkmark ikon

Hovedrengøring

Vi tilbyder hovedrengøring til erhverv, virksomheder samt offentlige og private institutioner i Haslev. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr.

checkmark ikon

Flytterengøring

Overlad trygt flytterengøringen i Haslev til os. Vi sørger for at alt er rent og flot kvalitet sikret arbejde, så i kan koncentrere jer om selve flytningen.

checkmark ikon

Desinficering

Kompetent desinficering er en mærkesag hos os. Vi har rette ekspertise til enhver desinficeringsopgave af virksomheder samt offentlige og private institutioner i Haslev.

checkmark ikon

Produktionsrengøring

Vi har stor erfaring med alle former rengøring af maskiner, tekniske anlæg og med særlig fokus på følsomme dele i Haslev.

checkmark ikon

Gulvbehandling

Overlad trygt jeres gulvbehandling til os. Der er stor videnskab bag korrekt pleje af gulve, og vi tilbyder alt fra polish til PUR i Haslev.

Best in class

Kvalitetssikring er fundamentet i MTM Service

En troværdig kvalitetssikring er altafgørende for et godt samarbejde. Vi har egenudviklet kvalitetskontrolapp, da kun det bedste er godt nok til vores kunder. Som de eneste i branchen bearbejder vi dataet både kvantitativt og kvalitativt. Denne unikke metode sikrer en ekstraordinær service for vores kunder i Haslev.

MTM produkter gør det nemmere

Vi har egen produktserie af høj kvalitet samt prisgaranti. Lad os stå for levering og opfyldning - til stor lethed i jeres hverdag.

Læs mere

Akut behov for hjælp?

Vi kan hjælpe dig straks

Hastighed/evnen til at eksekvere, kapacitet til at udføre opgaver, fleksibilitet til at reagere hurtigt.

Kontakt os
Ikon af kaldendar

En aftale er en aftale

Vi sikrer en ensartet forventningsafstemning, som danner grobund for et succesfuldt samarbejde.

En person med studenthue på

Uddannet personale

For os er det essentielt, at alle vores medarbejdere kontinuerligt opkvalificeres og uddannes.

Fn verdensmål logo

FNs verdensmål

Som medlemsvirksomhed af FN's Global Compact er vi frontløbere for skabe en bedre verden.

Ikon af to mennekser ved en ur

Overenskomst

Vi er stolte over at have indgået overenskomst med 3F/DI for vores medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud inden 24 timer

Kontakt MTM Service hvis du ønsker et tilbud eller hjælp til rengøring, vinduespolering og facility management for erhvervskunder og boligforeninger i Haslev.

  Udfyld dine oplysninger så kontakter vi dig


  Simon M. Andersen Operation planner Ring på 61 28 39 89
  da_DK