Banner_frontpage

Erhvervsrengøring København

Leder du efter en pålidelig og kvalitetsfyldt leverandør af erhvervsrengøring i København? MTM Service tilbyder professionel rengøring til alle typer virksomheder. Vores erfarne og dedikerede rengøringsteam sørger for, at dine lokaler altid er rene og præsentable. Vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler og tilbyder fleksible, skræddersyede rengøringsplaner, der passer præcist til jeres behov. Med MTM Service får du en grundig rengøring, der skaber et indbydende miljø for både medarbejdere og kunder.

Vi samler på glade kunder

Vi er stolte over hver eneste kunde i MTM Service. Hos os bliver I ikke kun en kunde men en del af vores professionelle familie.

Stolthed løber i vores årer

Anerkendelse, uddannelse og ekspertise skaber stolte medarbejdere

Vores kunder i Københavnsområdet skal have bedst mulig service, og det tror vi på, at vi kan levere med stolte medarbejdere. Denne sammenhængskraft skaber vi med kompetent ledelse, hvor uddannelse og generel opkvalificering danner grobund for dette.

frontpage_banner2

Behandling af gulve

En vigtig del af erhvervsrengøring i København er behandling af gulve, som er en videnskab, hvor der kræves massiv viden om pH-værdi og gulvtyper. Ligeledes skal man være opmærksom på, hvilken gulvbehandling der er optimal for jeres gulve.
03_rengoering

Hovedrengøring

En del af erhvervsrengøring i København er en god hovedrengøring, som sikrer et langt højere rengøringsniveau. Derfor anbefaler vi altid, at dette udføres minimum en gang årligt.
02_rengoering

Industrirengøring

Erhvervsrengøring i København omfatter også rengøring af industri, som typisk dækker over meget store og svært tilgængelige arealer. Vi er eksperter i brug af lifte, stiger samt stillads og har maskiner målrettet højderengøring. Desuden kræver det stor påpasselighed at rengøre industri, da installationer kan være til fare for både vores medarbejdere og den generelle driftssikkerhed for kunden. Vi tager alt dette i betragtning ved udførsel af opgaver.
02_facilityserviceforerhverv.

Højderengøring

Erhvervsrengøring i København inkluderer også højderengøring, som stiller store krav til brug af maskiner, herunder lifte, gondoler, vaskeanlæg, højtryksanlæg, hedevandsanlæg og opskuringsmaskiner. Vores medarbejdere er uddannet i korrekt brug af disse, og vi anvender vores egne anlæg samt lifte.

Hvorfor skal du vælge os ?

Skræddersy jeres unikke løsning af erhvervsrengøring i Københavnsområdet hos os. Vores ydelser kan kombineres frit efter jeres ønsker og behov – det eneste I ikke kan fravælge er vores gode kvalitet. En samlet løsning forenkler jeres hverdag med én samlet kontaktperson og én månedlig regning, hvilket mindsker både jeres administrative arbejde såvel som daglig driftskontakt for jer som kunde. Lad MTM Service stå for jeres services, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.

 • Kvalitetssikring

  Kvalitet er en hjørnesten i MTM Service. Alt starter og slutter her, og hver eneste dag arbejder vi på at gøre tingene bedre.
 • MTM Elite

  Hos MTM Service har vi oprettet en helt særlig titel, nemlig MTM Elite for den helt ekstraordinære medarbejder.
 • FNs verdensmål

  I MTM Service har vi dedikeret os ekstraordinært til FNs verdensmål.
 • Egenudviklet produktserie

  I MTM Service er vi stolte af at have udviklet egen produktserie.

Vi valgte MTM Service ud fra gode anbefalinger. For DLG betyder pålidelighed og sikkerhed for, at aftalt arbejde bliver udført meget. Vi er glade for MTM Service som samarbejdspartner. Vi ser dem som proaktive og løsningsorienterede.

Caroline Høgsgaard DLG

Vi valgte MTM Service som leverandør på baggrund af pris og lokal tilstedeværelse, og fordi fleksibilitet i løsning af ekstraopgaver samt løbende opfølgning på kvalitet betyder meget for os.

Kim Bendtsen H&S manager

Howden valgte MTM Service som leverandør pga. vores ønske om nærhed og en god dialog om den forventede leverance. MTM Service udviser en god forståelse for vores behov for fleksibilitet i udførelsen af opgaverne. Samtidig har MTM Service været gode til hurtigt at følge op på spørgsmål om ekstra opgaver samt ekstra indsats ved vikardækning.

John Kryger EHS Manager

Vi kan hjælpe med erhvervsrengøring i Københavnsområdet

I MTM Service har vi et højt teknisk niveau. Vi ved hvilke produkter, vi skal benytte til hvilke overflader. Vi arbejder kontinuerligt på at være på forkant med teknologien, hvilket har stor betydning for at opnå bedste opgaveløsning.

Erhvervsrengøring

Daglige erhvervsrengøring i virksomheden og institutionen i Københavnsområdet. Kundetilpasset løsning med rengøring i høj kvalitet tilpasset jer.

Hovedrengøring

Vi tilbyder hovedrengøring til erhverv, virksomheder samt offentlige og private institutioner i Københavnsområdet. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr.

Flytterengøring

Overlad trygt flytterengøringen i Københavnsområdet til os. Vi sørger for at alt er rent og flot kvalitet sikret arbejde, så i kan koncentrere jer om selve flytningen.

Desinficering

Kompetent desinficering er en mærkesag hos os. Vi har rette ekspertise til enhver desinficeringsopgave af virksomheder samt offentlige og private institutioner i Københavnsområdet.

Produktionsrengøring

Vi har stor erfaring med alle former rengøring af maskiner, tekniske anlæg og med særlig fokus på følsomme dele i Københavnsområdet.

Gulvbehandling

Overlad trygt jeres gulvbehandling til os. Der er stor videnskab bag korrekt pleje af gulve, og vi tilbyder alt fra polish til PUR i Københavnsområdet.

Best in class

Kvalitetssikring er fundamentet i MTM Service

En troværdig kvalitetssikring er altafgørende for et godt samarbejde. Vi har egenudviklet kvalitetskontrolapp, da kun det bedste er godt nok til vores kunder. Som de eneste i branchen bearbejder vi dataet både kvantitativt og kvalitativt. Denne unikke metode sikrer en ekstraordinær service for vores kunder i Københavnsområdet.

MTM produkter gør det nemmere

Vi har egen produktserie af høj kvalitet samt prisgaranti. Lad os stå for levering og opfyldning - til stor lethed i jeres hverdag.

Læs mere

Akut behov for hjælp?

Vi kan hjælpe dig straks

Hastighed/evnen til at eksekvere, kapacitet til at udføre opgaver, fleksibilitet til at reagere hurtigt.

Kontakt os

En aftale er en aftale

Vi sikrer en ensartet forventningsafstemning, som danner grobund for et succesfuldt samarbejde.

Uddannet personale

For os er det essentielt, at alle vores medarbejdere kontinuerligt opkvalificeres og uddannes.

FNs verdensmål

Som medlemsvirksomhed af FN's Global Compact er vi frontløbere for skabe en bedre verden.

Overenskomst

Vi er stolte over at have indgået overenskomst med 3F/DI for vores medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud inden 24 timer

Kontakt MTM Service hvis du ønsker et tilbud eller hjælp til rengøring, vinduespolering og facility management for erhvervskunder og boligforeninger i Københavnsområdet.

  Udfyld dine oplysninger så kontakter vi dig


  Simon M. Andersen Operation planner Ring på 61 28 39 89

  Her er FAQ:

  Hvad er erhvervsrengøring?

  Erhvervsrengøring er professionel rengøring af erhvervslokaler, som kan omfatte alt fra kontorer og butikker til fabrikker og offentlige institutioner.

  Hvor ofte bør erhvervsrengøring udføres?

  Det afhænger af størrelsen og brugen af erhvervslokalet, men generelt anbefales det at udføre erhvervsrengøring mindst en gang om ugen.

  Hvad er inkluderet i erhvervsrengøring?

  Det afhænger af den enkelte kontrakt, men typisk inkluderer erhvervsrengøring elementer som støvsugning, afvask & behandling af gulve, aftørring & rengøring af vandrette flader, paneler og karme samt badeværelses- og køkkenrengøring.

  Kan jeg få et tilbud på erhvervsrengøring?

  Ja, mange erhvervsrengøringsfirmaer vil gerne give et skræddersyet tilbud baseret på dit erhvervslokales specifikke behov.

  Kan jeg tilpasse erhvervsrengøringen til mine specifikke krav?

  Ja, mange erhvervsrengøringsfirmaer tilbyder tilpasningsmuligheder for at imødekomme specifikke krav og ønsker fra kunderne.