Topprioritet

Kvalitetssikring

Vores vigtigste instans i MTM Service

Vi gør os umage

Kvalitetskontrol

Kvalitet er en hjørnesten i MTM Service. Alt starter og slutter her, og hver eneste dag arbejder vi på at gøre tingene bedre. Vi er meget bevidste om, at vi leverer en service, så det er hele pakken, som skal være pakket ind i kvalitet. Derfor går vi meget op i at udføre kvalitetskontroller, som netop skal sikre, at vi før detaljerne med.

Vores unikke kvalitetssikringssystem er vores kunders garanti for veludført arbejde. Vi bearbejder vores data både kvalitativt og kvantitativt. Det tør vi godt garantere, at vi er de eneste i branchen, som gør. I MTM Service bearbejder vi den rå data i alle vores rapporter analytisk. Det gør, at vi finder faresignaler, som kun kan aflæses ved at tracke data. Dermed kommer vi foran fejl og mangler, som hos os opdages på et analytisk niveau. Denne service er med i den samlede pakke hos MTM Service.

Sådan sikrer vi kvaliteten

Se nedenfor hvilken cyklus der ligger til grund for vores kvalitetssikring.

Planlægning

Udførsel & egenkontrol

Kvalitetskontrol

Analyse af data og optimering

Kvalitet går forud for alt, og vi accepterer ikke løsninger, som ikke er udført med kvalitet for øje.

Thomas Rune CEO, MTM Service

En professionel familie

Leveringssikkerhed

I MTM Service har vi et unikt setup ift. medarbejdere. Vi har ingen vikarer eller afløserteams, og løser alle opgaver med eksisterende folk. Naturligvis opskalerer vi ved behov, men alle opgaver kan og skal udføres til tiden. Det være sig rutinemæssige opgave såvel som nye opgaver. For os er en aftale en aftale, og vi går aldrig på kompromis med denne tilgang. Derfor vil du som kunde hos os altid oplever medarbejdere der kommer til tiden, ligesom en deadline er en deadline.  Vi kan altid hjælpe jer, så tøv ikke med at kontakte os hvis din virksomhed har brug for en leverandør med høj leveringssikkerhed.

Om MTM service

En aftale er en aftale

Vi sikrer en ensartet forventningsafstemning, som danner grobund for et succesfuldt samarbejde.

Uddannet personale

For os er det essentielt, at alle vores medarbejdere kontinuerligt opkvalificeres og uddannes.

FNs verdensmål

Som medlemsvirksomhed af FN's Global Compact er vi frontløbere for skabe en bedre verden.

Overenskomst

Vi er stolte over at have indgået overenskomst med 3F/DI for vores medarbejdere.

Din garanti for god kvalitet starter med en god planlægning.

Simon Andersen Operations Planner, MTM Service

Stolthed løber i vores årer

Uddannelse af medarbejdere

Uddannelse er vejen frem for et hvert samfund, og det gælder også for virksomheder og mennesker. I MTM Service tager vi denne del meget seriøst. I vores branche er der mange nichekurser, og dem har vi alle adgang til samt benytter. Vi er dog gået skridtet videre, og har oprette vores helt eget MTM Academy, hvor vi løbende opkvalificerer vores medarbejdere. Enkelte af vores store kunder har særskilte kurser, som er udarbejdet specielt til vores indbyrdes samarbejde. I MTM Service er der ansat en projektchef med netop dette ansvarsområde – uddannelse! På den måde vil vi ikke kun løfte branchen til et nyt niveau, vi vil løfte livskvaliteten hos vores medarbejdere til et nyt niveau. Det hele bunder og grunder i stolthed.

Ansvarlighed

Kvalitet har mange facetter

Alle i MTM Service er ansvarlige for kvalitet. Vi skal have de rigtige aftaler, og vores medarbejdere skal møde op med den rette mentalitet. Læs nogle af vores artikler om hvordan vi sammen skaber vi ansvarlighed og stolthed.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Vores unikke kvalitetssikringssystem er jeres garanti for veludført arbejde.

Læs mere
HR

Uddannelse

Uddannelse er vejen frem. I MTM Service tager vi denne del meget seriøst.

Læs mere
Kvalitetssikring

Kvaliteten hos MTM Service

Kvalitet er en hjørnesten i MTM Service. Alt starter og slutter her - hos os skal detaljerne være i orden

Læs mere
HR

Erhvervsrengøring og stolthed i arbejdet hos MTM Service

Stolthed flyder i vores årer, dette skaber vi både fysisk og psykologisk.

Læs mere

Kontrolsystem

Egenudviklet app

For MTM Service er kun det bedste godt nok. Derfor har vi udviklet vores egen applikation til kvalitetskontrol. Helt unikt for branchen anvender vi også disse kontroller analytisk. Vi bearbejder den rå data kvantitativt. På den måde får vi totalt fordomsfrie analyser, som sætter vores egne kontroller i et objektivt perspektiv. Dette sammenholdt med den kvalitative analyse, giver os en fordelagtig konklusion på de udførte opgaver. Vi mener selv at dette ekstra perspektiv er stærkt medvirkende til vores unikke kvalitet.

Skal vi også hjælpe dig?

Få et uforpligtende tilbud inden 24 timer

Bliv ringet op