[cookie_revoke]

MTM Service virksomhedsprofil

– WE MAKE IT EASY –

MTM Service ApS

MTM Service ApS tilbyder ejendomsservice, rengøring og vinduespolering for virksomheder på hele Sjælland.

MTM Service virksomhedsprofil har sin eksistensberettigelse i kraft af én meget vigtig ting. Vi VIL gøre hverdagen lettere for vores kunder. Dette gør vi ved at prioritere dialogen med kunden højt, således at vi altid har en klar forventningsafstemning, hvad enten det drejer sig om rengøring, vinduespolering, ejendomsservice eller fuld facilityservice.

Vores kunder skal have bedst mulig service og leverance inden for kundens budget ramme. Vi opererer med meget kort respons. Du skal som kunde ikke vente på svar eller levering fra os. MTM Service virksomhedsprofil kan altså beskrives som – “We make it easy!”

MTM Service ApS,  garanti for ordentligt  arbejde. 

Historien om MTM Service ApS

“Skal vi gøre det?”, var vel egentlig starten på MTM Service, hvor Martin og Thomas så herefter sagde deres respektive jobs op. Det var egentlig en ret irrationel beslutning, og måske mere gjort i affekt end fornuft

Der blev indkøbt en bil, hvorfra al omsætning skulle komme fra. Bilen blev udstyret med stige, grej og reklamer. Logo blev lavet, CVR nr. oprettet, hjemmeside lavet, og så var vi ellers klar til at pudse vinduer. 

Jagten på kunder gik ind, og det var en kæmpe sejr hver gang vi fik en accept på aftale. I takt med flere og flere aftaler blev indgået, spurgte kunderne efter rengørings service, og svarede vi naturligvis “ja” til dette.

MTM Service flyttede ind i nye lokaler og endnu 2 biler blev købt og der var nu hele 8 ansatte til at passe den fortsat stigende mængde kunder. Flere skridt blev taget i de efterfølgende år. MTM Service er i dag en fuld facility service virksomhed med over 40 ansatte og 400 m2 stor virksomhed. En vækst som i hele MTMs levetid aldrig har været under 100 pct. 

Vi forventer, at fremtiden byder på forsat vækst i virksomheden og endnu flere medarbejdere. Men uanset vækst og succes, holder vi altid fokus på konceptet: “We make it easy”, glade medarbejdere og frem for alt, ALTID tilfredse kunder.

 

Martin Rowland (tv.) og Thomas Rune (th.)

MTM Service - Hovedkontor Næstved

Gammel Holstedvej 24
4700 Næstved

Lokalkontor Køge

Stensbjergvej 11, 2. sal
4600 Køge

Tlf.: 61283989
E-mail: mtm@mtmservice.dk

CVR: 36504552

      

Kontakt

MTM Service Næstved

MTM Service Lokalkontor Køge

Tilbud ønskes