Ejendomsservice Køge

Kontakt os nu

Ejendomsservice Køge

Kontakt os nu

Ejendomsservice Køge

– WE MAKE IT EASY –

 

MTM Service tilbyder ejendomsservice i Køge

I Køge by er der mange virksomheder, foreninger og anden erhverv, som vores ejendomsservice er specifikt målrettet imod. En hver virksomhed eller forening kan få skræddersyet sin aftale om ejendomsservice med MTM Service, således at den passer helt konkret til deres behov. Ejendomsservice kan derfor specificeres helt nøje til det enkelte erhverv, og som virksomhed eller forening i Køge kan man virkelig få en leverandør af ejendomsservice med stor ekspertise. MTM Service yder kvalitetsbevidst ejendomsservice, hvor du som kunde kan få skræddersyet din opgave. Om der er tale om blot grønne arealer, trappevask, rengøring eller en samlet pakke, hvor MTM Service sørger for alt, så er vi rette leverandør. Vores gode dialog med dig som kunde sørger for rettidig og omhyggelig levering. Vores medarbejdere er nøje udvalgte, og har et for markedet meget højt uddannelsesniveau. Vores 24 timers døgnservice garanterer, at du som kunde altid er dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Lokalkontor i Køge

MTM Service har kontor i Køge, og har en flot beliggenhed på Køge Idrætspark, hvor HB Køge har hjemme. Køge kommune er vigtig for MTM Service, og vi samarbejder med Køge kommune og ETK på en lang række områder. MTM Service ser Køge som en vigtig lokation, hvor erhverv og kommune går godt i spænd med hinanden. Vi ser med stor interesse og beundring på byggeriet på Køge Havn, Køge Sygehus, Køge Nord, Køge Bugt motorvejen, Køge Idrætspark, Køge erhvervspark, Køge transportcenter.

Køge netværk

MTM Service er medlem af netværk i Kenmay Køge, HB Køge og BNI Køge, hvor vi dagligt søger at sprede kendskabet til MTM Service, hvor ejendomsservice er en æressag. Kenmay Køge, HB Køge og BNI Køge bidrager positivt til dette, og MTM Service er i god vækst i Køge på. Vi tror på, at vores placering på Køge Idrætspark er den helt rette for os.

Ejendomsservice er en tillidssag

Ejendomsservice har mange facetter. Det er derfor vigtigt, at der er forventningsafstemt mellem den respektive forening, virksomhed og MTM Service. Derfor er vores lokalkontor i Køge ekstra vigtigt, således at vores kunder i Køge er tætte på os, og vi er tætte på dem.

N

Trappevask

Vi udfører trappevask for virksomheder og foreninger. Trappevask  af mange forskellige slags trappe typer, og belægninger.
N

Viceværtservice

Professionel viceværtservice tilbydes til at klare de daglige praktiske gøremål i ejendommen.
N

Byggestyring

MTM Service bistår med udarbejdelse af udbudsmateriale samt tilbudsindhentning, kontraktgennemgang og opstartsmøde.
N

Tagrenderens

Vi renser tagrender på boliger, fabrikker, kontorer og børnehaver, skoler, plejehjem og andre institutioner over hele Sjælland.
N

Grafittirens

Vi fjerner alle former for grafitti på en effektiv og miljørigtig måde. På vægge, bygninger, køretøjer m.m. og alle materialer.
N

Grønne arealer

Vi passer de grønne områder, klipper græsset og hækken, luger bedene, beskær træer og buske og river bladene sammen.
N

Kørsel af storskrald

Lad os hjælpe med køre dit storskrald væk.  Vi sorterer og afleverer det på den lokale genbrugsplads eller genbrugsstation.
N

Opskuring af gulve

Vi tilbyder en effektiv og grundig opskuring af virksomhendens gulve. Forvent et flot, blankt resultat, der holder år efter år.
N

Algerens

Vi tilbyder professionel algerens, hvor vi fjerner alger på fliser, tag, plankeværk samt mos m.m.
N

Snerydning

Vi påtager os alle former for snerydning og saltning, hvad enten der er tale om erhverv, grund- og ejerforeninger.

Klik her for at se MTM årshjul for ejendomsservice

MTM Service - Hovedkontor Næstved

Gammel Holstedvej 24
4700 Næstved

Lokalkontor Køge

Stensbjergvej 11, 2. sal
4600 Køge

Tlf.: 61283989
E-mail: mtm@mtmservice.dk

CVR: 36504552

      

Kontakt

MTM Service Næstved

MTM Service Lokalkontor Køge

Tilbud ønskes