Erhvervsrengøring Næstved

Kontakt os nu

Erhvervsrengøring Næstved

– WE MAKE IT EASY –

MTM Service tilbyder erhvervsrengøring i Næstved

I Næstved by er der mange virksomheder, foreninger og anden erhverv, som vores service for erhverv er specifikt målrettet imod. En hver virksomhed eller forening kan få skræddersyet sin aftale med MTM Service, således at den passer helt konkret til deres behov. Rengøring kan derfor specificeres helt nøje til det enkelte erhverv, og som virksomhed i Næstved kan man virkelig få en leverandør af rengøring med stor ekspertise.

Lokalkontor i Næstved

MTM Service har hovedkontor i Næstved, og har en unik beliggenhed i Holsted (Næstved), hvor den kommende motorvej (rute 54) til Næstved gerne skulle munde ud. Næstved kommune er vigtig for MTM Service, og vi samarbejder med Næstved Kommune på en lang række områder. MTM Service ser Næstved som en vigtig lokation, hvor erhverv og kommune går godt i spænd med hinanden. Vi ser med stor interesse og beundring på byggeriet i Næstved Storcenter, Næstved Megacenter, Næstved motorvejen, Næstved Arena, Næstved svømmehal mv.

Næstved netværk

MTM Service er medlem af netværk i Kenmay Næstved, Næstved Boldklub og frokostklubben Næstved, hvor vi dagligt søger at sprede kendskabet til MTM Service, hvor rengøring for erhverv er en æressag. Kenmay Næstved, Næstved Boldklub og frokostklubben Næstved bidrager positivt til dette, og MTM Service er i god vækst i Næstved på. Vi tror på, at vores placering i netop Næstved er den helt rette for os.

Erhvervsrengøring er en tillidssag

Erhvervsrengøring har mange facetter. Det er derfor vigtigt, at der er forventningsafstemt mellem den respektive forening, virksomhed og MTM Service. Derfor er vores hovedkontor i Næstved ekstra vigtigt, således at vores kunder i Næstved er tætte på os, og vi er tætte på dem.

N

Erhvervsrengøring

Lad os foretage den daglige erhvervsrengøring i virksomheden og institutionen. Få en kundetilpasset løsning med rengøring i høj kvalitet tilpasset netop jeres erhverv.

N

Flytterengøring

Overlad trygt flytterengøringen til os. Vi sørger for at alt er rent og flot kvalitet sikret arbejde, så I trygt kan koncentrere jer om selve flytningen.

N

Produktionsrengøring

Vi har stor erfaring med alle former rengøring af maskiner, tekniske anlæg og  med særlig fokus på følsomme dele.
N

Hovedrengøring

Vi tilbyder hovedrengøring til erhverv, virksomheder samt offentlige og private institutioner. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr.

N

Slutrengøring

Vil tilbyder at foretage slutrengøring efter alle typer af byggeprojekter eller nyrenoverede bygninger.

Klik her for at se MTM årshjul for rengøring

MTM Service - Hovedkontor Næstved

Gammel Holstedvej 24
4700 Næstved

Lokalkontor Køge

Stensbjergvej 11, 2. sal
4600 Køge

Tlf.: 61283989
E-mail: mtm@mtmservice.dk

CVR: 36504552

      

Kontakt

MTM Service Næstved

MTM Service Lokalkontor Køge

Tilbud ønskes