Rengøring erhverv Faxe

Kontakt os nu

Rengøring erhverv Faxe

– WE MAKE IT EASY –

MTM Service tilbyder rengøring for erhverv i Faxe

I Faxe kommune er der mange virksomheder, foreninger og anden erhverv, som vores service for rengøring af erhverv er specifikt målrettet imod. En hver virksomhed eller forening kan få skræddersyet sin aftale om rengøring af erhverv med MTM Service, således at den passer helt konkret til deres behov. Rengøring af erhverv kan derfor specificeres helt nøje til det enkelte erhverv, og som virksomhed i Faxe kan man virkelig få en leverandør af rengøring for erhverv med stor ekspertise.

Hovedkontor og lokalkontor tæt på Faxe

MTM Service har hovedkontor lidt vest for Faxe i Næstved, og har en unik beliggenhed i Holsted (Næstved). Derudover har vi også lokalkontor nord for Faxe i Køge by. Derfor ser vi Faxe by og komme som oplagt når det kommer til at udvide vores rengøring for erhverv og virksomheder. Det er et sted med mange spændende virksomheder samt boligforeninger, og vi sigter målrettet efter at udvide vores kundekapacitet i Faxe by og omegn.

Netværket kigger mod Faxe

MTM Service er medlem af mange netværk, hvor vi dagligt søger at sprede kendskabet til MTM Service, hvor rengøring af erhverv er en æressag. Vi tror på, at vores placering tæt på Faxe i netop Næstved og Køge er den helt rette for os.

Rengøring af erhverv er en tillidssag

Rengøring  af erhverv og virksomheder har mange facetter. Det er derfor vigtigt, at der er forventningsafstemt mellem den respektive forening, virksomhed og MTM Service. Derfor er vores hovedkontor i Næstved ekstra vigtigt, således at vores kunder i Faxe er tætte på os, og vi er tætte på dem.

N

Erhvervsrengøring

Lad os foretage den daglige erhvervsrengøring i virksomheden og institutionen. Få en kundetilpasset løsning med rengøring i høj kvalitet tilpasset netop jeres erhverv.

N

Flytterengøring

Overlad trygt flytterengøringen til os. Vi sørger for at alt er rent og flot kvalitet sikret arbejde, så I trygt kan koncentrere jer om selve flytningen.

N

Produktionsrengøring

Vi har stor erfaring med alle former rengøring af maskiner, tekniske anlæg og  med særlig fokus på følsomme dele.
N

Hovedrengøring

Vi tilbyder hovedrengøring til erhverv, virksomheder samt offentlige og private institutioner. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr.

N

Slutrengøring

Vil tilbyder at foretage slutrengøring efter alle typer af byggeprojekter eller nyrenoverede bygninger.

Klik her for at se MTM årshjul for rengøring

MTM Service - Hovedkontor Næstved

Gammel Holstedvej 24
4700 Næstved

Lokalkontor Køge

Stensbjergvej 11, 2. sal
4600 Køge

Tlf.: 61283989
E-mail: mtm@mtmservice.dk

CVR: 36504552

      

Kontakt

MTM Service Næstved

MTM Service Lokalkontor Køge

Tilbud ønskes