Rengøring Vordingborg

Kontakt os nu

Rengøring Vordingborg

– WE MAKE IT EASY –

MTM Service tilbyder rengøring i Vordingborg

I Vordingborg kommune er der mange virksomheder, foreninger og anden erhverv, som vores service for rengøring er specifikt målrettet imod. En hver virksomhed eller forening kan få skræddersyet sin aftale om rengøring med MTM Service, således at den passer helt konkret til deres behov. Rengøring kan derfor specificeres helt nøje til det enkelte erhverv, og som virksomhed i Vordingborg kan man virkelig få en leverandør af rengøring med stor ekspertise og kvalitet.

Hovedkontor tæt på Vordingborg

MTM Service har hovedkontor lidt nord for Vordingborg i Næstved, og har en unik beliggenhed i Holsted (Næstved). Vordingborg kommune er vigtig for MTM Service, og vi samarbejder med Vordingborg Kommune på en lang række områder. MTM Service ser Vordingborg som en vigtig lokation, hvor erhverv og kommune går godt i spænd med hinanden. Vi ser med stor interesse og beundring på byggeriet af kommunekontor i Vordingborg, DGI hus i Vordingborg, Vordingborg slotsruin og generelt er Vordingborg bare interessant for MTM Service.

Netværket kigger mod Vordingborg

MTM Service er medlem af mange netværk, hvor vi dagligt søger at sprede kendskabet til MTM Service, hvor rengøring for erhverv er en æressag. Vi tror på, at vores placering lidt nord for Vordingborg i netop Næstved er den helt rette for os.

Rengøring er en tillidssag

Rengøring har mange facetter. Det er derfor vigtigt, at der er forventningsafstemt mellem den respektive forening, virksomhed og MTM Service. Derfor er vores hovedkontor i Næstved ekstra vigtigt, således at vores kunder i Vordingborg er tætte på os, og vi er tætte på dem.

N

Erhvervsrengøring

Lad os foretage den daglige erhvervsrengøring i virksomheden og institutionen. Få en kundetilpasset løsning med rengøring i høj kvalitet tilpasset netop jeres erhverv.

N

Flytterengøring

Overlad trygt flytterengøringen til os. Vi sørger for at alt er rent og flot kvalitet sikret arbejde, så I trygt kan koncentrere jer om selve flytningen.

N

Produktionsrengøring

Vi har stor erfaring med alle former rengøring af maskiner, tekniske anlæg og  med særlig fokus på følsomme dele.
N

Hovedrengøring

Vi tilbyder hovedrengøring til erhverv, virksomheder samt offentlige og private institutioner. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr.

N

Slutrengøring

Vil tilbyder at foretage slutrengøring efter alle typer af byggeprojekter eller nyrenoverede bygninger.

Klik her for at se MTM årshjul for rengøring

MTM Service - Hovedkontor Næstved

Gammel Holstedvej 24
4700 Næstved

Lokalkontor Køge

Stensbjergvej 11, 2. sal
4600 Køge

Tlf.: 61283989
E-mail: mtm@mtmservice.dk

CVR: 36504552

      

Kontakt

MTM Service Næstved

MTM Service Lokalkontor Køge

Tilbud ønskes