Trappevask Næstved

Kontakt os nu

Trappevask Næstved

Kontakt os nu

Trappevask Næstved

– WE MAKE IT EASY –

 

MTM Service tilbyder trappevask i Næstved

I Næstved by er der mange virksomheder, foreninger og anden erhverv, som vores trappevask er specifikt målrettet imod. En hver virksomhed eller forening kan få skræddersyet sin aftale om trappevask med MTM Service, således at den passer helt konkret til deres behov. Trappevask kan derfor specificeres helt nøje til det enkelte erhverv, og som virksomhed eller forening i Næstved kan man virkelig få en leverandør af trappevask med stor ekspertise. MTM Service yder kvalitetsbevidst trappevask, hvor du som kunde kan få skræddersyet din opgave. Har du behov for mere end trappevask, så som pasning af grønne områder, rengøring og vedligeholdelse af fællesområder eller vinduespudsning, så er vi rette leverandør. Vores gode dialog med dig som kunde sørger for rettidig og omhyggelig levering. Vores medarbejdere er nøje udvalgte, og har et for markedet meget højt uddannelsesniveau. Vores 24 timers døgnservice garanterer, at du som kunde altid er dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Hovedkontor i Næstved

MTM Service har hovedkontor i Næstved, og har en unik beliggenhed i Holsted (Næstved), hvor den kommende motorvej (rute 54) til Næstved gerne skulle munde ud. Næstved kommune er vigtig for MTM Service, og vi samarbejder med Næstved Kommune på en lang række områder. MTM Service ser Næstved som en vigtig lokation, hvor erhverv og kommune går godt i spænd med hinanden. Vi ser med stor interesse og beundring på byggeriet i Næstved Storcenter, Næstved Megacenter, Næstved motorvejen, Næstved Arena, Næstved svømmehal mv.

Næstved netværk

MTM Service er medlem af netværk i Kenmay Næstved, Næstved Boldklub og frokostklubben Næstved, hvor vi dagligt søger at sprede kendskabet til MTM Service, hvor trappevask er en æressag. Kenmay Næstved, Næstved Boldklub og frokostklubben Næstved bidrager positivt til dette, og MTM Service er i god vækst i Næstved på. Vi tror på, at vores placering i netop Næstved er den helt rette for os.

Trappevask er en tillidssag

Trappevask har mange facetter. Det er derfor vigtigt, at der er forventningsafstemt mellem den respektive forening, virksomhed og MTM Service. Derfor er vores hovedkontor i Næstved ekstra vigtigt, således at vores kunder i Næstved er tætte på os, og vi er tætte på dem.

N

Trappevask

Vi udfører trappevask for virksomheder og foreninger. Trappevask  af mange forskellige slags trappe typer, og belægninger.
N

Viceværtservice

Professionel viceværtservice tilbydes til at klare de daglige praktiske gøremål i ejendommen.
N

Byggestyring

MTM Service bistår med udarbejdelse af udbudsmateriale samt tilbudsindhentning, kontraktgennemgang og opstartsmøde.
N

Tagrenderens

Vi renser tagrender på boliger, fabrikker, kontorer og børnehaver, skoler, plejehjem og andre institutioner over hele Sjælland.
N

Grafittirens

Vi fjerner alle former for grafitti på en effektiv og miljørigtig måde. På vægge, bygninger, køretøjer m.m. og alle materialer.
N

Grønne arealer

Vi passer de grønne områder, klipper græsset og hækken, luger bedene, beskær træer og buske og river bladene sammen.
N

Kørsel af storskrald

Lad os hjælpe med køre dit storskrald væk.  Vi sorterer og afleverer det på den lokale genbrugsplads eller genbrugsstation.
N

Opskuring af gulve

Vi tilbyder en effektiv og grundig opskuring af virksomhendens gulve. Forvent et flot, blankt resultat, der holder år efter år.
N

Algerens

Vi tilbyder professionel algerens, hvor vi fjerner alger på fliser, tag, plankeværk samt mos m.m.
N

Snerydning

Vi påtager os alle former for snerydning og saltning, hvad enten der er tale om erhverv, grund- og ejerforeninger.

Klik her for at se MTM årshjul for ejendomsservice

MTM Service - Hovedkontor Næstved

Gammel Holstedvej 24
4700 Næstved

Lokalkontor Køge

Stensbjergvej 11, 2. sal
4600 Køge

Tlf.: 61283989
E-mail: mtm@mtmservice.dk

CVR: 36504552

      

Kontakt

MTM Service Næstved

MTM Service Lokalkontor Køge

Tilbud ønskes