Vinduespolering Køge

Kontakt os nu

Vinduespolering Køge

Kontakt os nu

Vinduespolering Køge

– WE MAKE IT EASY –

MTM Service tilbyder vinduespolering i Køge

Vinduespolering for erhvervskunder er et kardinalpunkt i MTM Service. Vi har markedets bedste levering inden for dette, og hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi tilbyder og udfører alle former for vinduespolering for erhvervskunder, og vi gør en ære i, at opfylde den kvalitet vores kunder ønsker. Alle vores vinduespudsere er uddannet til at føre lift og gondol. Tilmed har vi i MTM Service vores egen lift samt rentvandsanlæg, og kan derfor altid garantere levering af vinduespolering til tiden samt en skarp pris, samt vi har mulighed for at løse et hvert problem vores erhvervskunder skulle have, når det kommer til rene ruder.

I Køge by er der mange virksomheder, foreninger og anden erhverv, som vores vinduespolering specifikt er målrettet imod. En hver virksomhed eller forening kan få skræddersyet sin vinduespolering med MTM Service, således at den passer helt konkret til deres behov. Vinduespolering kan derfor specificeres helt nøje til det enkelte erhverv, og som virksomhed i Køge kan man virkelig få en leverandør af vinduespolering med stor ekspertise.

Lokalkontor i Køge

MTM Service har kontor i Køge, og har en flot beliggenhed på Køge Idrætspark, hvor HB Køge har hjemme. Køge kommune er vigtig for MTM Service, og vi samarbejder med Køge kommune og ETK på en lang række områder. MTM Service ser Køge som en vigtig lokation, hvor erhverv og kommune går godt i spænd med hinanden. Vi ser med stor interesse og beundring på byggeriet på Køge Havn, Køge Sygehus, Køge Nord, Køge Bugt motorvejen, Køge Idrætspark, Køge erhvervspark, Køge transportcenter.

Køge netværk

MTM Service er medlem af netværk i Kenmay Køge, HB Køge og BNI Køge, hvor vi dagligt søger at sprede kendskabet til MTM Service, hvor vinduespolering for erhverv er en æressag. Kenmay Køge, HB Køge og BNI Køge bidrager positivt til dette, og MTM Service er i god vækst i Køge på. Vi tror på, at vores placering på Køge Idrætspark er den helt rette for os.

Vinduespolering er en tillidssag

Vinduespolering har mange facetter. Det er derfor vigtigt, at der er forventningsafstemt mellem den respektive forening, virksomhed og MTM Service. Derfor er vores lokalkontor i Køge ekstra vigtigt, således at vores kunder i Køge er tætte på os, og vi er tætte på dem.

N

Udvendig vinduespolering

Udvendig vinduespolering for erhverv og boligforeninger udføres med vand, sæbe og gummiskraber i vinduer i alle størrelser og højder.

N

Vinduespolering med lift

Vi tager os gerne af både store og små opgaver for erhverv og klarer vinduespolering med lift op til 24 meters højde.

N

Rentvandsanlæg

Vi benytter vinduespolering med rentvandsanlæg og Ultra Rent Vand. Dette sikre at jeres vinduer bliver HELT rene, hver gang.

N

Indvendig vinduespolering

Vi tilbyder at klare vinduespolering indvendigt for erhverv og boligforeninger, med hensyn til interiøret.

N

Vinduespolering med gondol

Vinduespolering med gondol er også en mulighed, da vi har flere års erfaring med udførelse af dette.

Klik her for at se MTM årshjul for vinduespolering

MTM Service - Hovedkontor Næstved

Gammel Holstedvej 24
4700 Næstved

Lokalkontor Køge

Stensbjergvej 11, 2. sal
4600 Køge

Tlf.: 61283989
E-mail: mtm@mtmservice.dk

CVR: 36504552

      

Kontakt

MTM Service Næstved

MTM Service Lokalkontor Køge

Tilbud ønskes