icon

Facility management

MTM Service tilbyder facility management til både erhvervskunder og boligforeninger. Facility management omfatter en række forskellige opgaver, der er med til at vedligeholde og opretholde en ejendom i god stand. Dette kan være alt lige fra rengøring og vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg til trappevask, havearbejde, vinterbekæmpelse, mm.

MTM Service tilbyder en bred vifte af facility management, der kan tilpasses den enkelte ejendoms behov. Vi har en erfaren og dygtig medarbejderstab, der altid leverer en professionel og pålidelig service. Hvis du ønsker at høre mere om, hvad MTM Service kan tilbyde inden for facility management, kan du kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi kan hjælpe med facility management inde for disse områder

I MTM Service har vi et højt teknisk niveau. Vi ved hvilke produkter, vi skal benytte til hvilke overflader. Vi arbejder kontinuerligt på at være på forkant med teknologien, hvilket har stor betydning for at opnå bedste opgaveløsning.

Trappevask

Rengøring i faste intervaller af jeres trappeopgange er vores speciale. Underkend ikke det førstehåndsindtryk en velholdt opgang skaber.

Læs mere

Grønne arealer

Vi er eksperter i at passe grønne arealer, og I kan frit vælge hvor meget, vi skal tage hånd om.

Læs mere

Vinterbekæmpelse

Det er lovpligtigt at holde sine arealer sikker til færdsel. Lad MTM Service varetage vinterbekæmpelse af jeres arealer.

Læs mere

Vicevært

Få en fast tilknyttet vicevært på kun de timer, som I har behov for. Dermed er det slut med fuldtidsansatte viceværter - vi skræddersyer løsningen for jer.

Læs mere

Facaderens

MTM Service tilbyder at vaske alle former for facader. Vi fjerne både snavs, alger og andet møg.

Læs mere

Graffiti

Få renset jeres uønsket graffiti af vores eksperter. Alt graffiti kan komme af alle overflader.

Læs mere

Stolthed løber i vores årer

Anerkendelse, uddannelse og ekspertise skaber stolte medarbejdere

Vores kunder skal have bedst mulig service, og det tror vi på, at vi kan levere med stolte medarbejdere. Denne sammenhængskraft skaber vi med kompetent ledelse, hvor uddannelse og generel opkvalificering danner grobund for dette.

Vi samler på glade kunder

Vi er stolte over hver eneste kunde i MTM Service. Hos os bliver I ikke kun en kunde men en del af vores professionelle familie.

Best in class

Kvalitetssikring er fundamentet i MTM Service

En troværdig kvalitetssikring er altafgørende for et godt samarbejde. Vi har egenudviklet kvalitetskontrolapp, da kun det bedste er godt nok til vores kunder. Som de eneste i branchen bearbejder vi dataet både kvantitativt og kvalitativt. Denne unikke metode sikrer en ekstraordinær service for vores kunder.

Tilvalgsmulighed

Vi er eksperter i vinduespolering

Hastighed/evnen til at eksekvere, kapacitet til at udføre opgaver, fleksibilitet til at reagere hurtigt

Læs mere

Akut behov for hjælp?

Vi kan hjælpe dig straks

Hastighed/evnen til at eksekvere, kapacitet til at udføre opgaver, fleksibilitet til at reagere hurtigt.

Kontakt os

En aftale er en aftale

Vi sikrer en ensartet forventningsafstemning, som danner grobund for et succesfuldt samarbejde.

Uddannet personale

For os er det essentielt, at alle vores medarbejdere kontinuerligt opkvalificeres og uddannes.

FNs verdensmål

Som medlemsvirksomhed af FN's Global Compact er vi frontløbere for skabe en bedre verden.

Overenskomst

Vi er stolte over at have indgået overenskomst med 3F/DI for vores medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud inden 24 timer

Kontakt MTM Service hvis du ønsker et tilbud eller hjælp til rengøring, vinduespolering og facility management for erhvervskunder og boligforeninger.

De 3 mest stillede spørgsmål og svar

 1. Hvad er facility management?
  Facility management er en samling af opgaver, der er med til at vedligeholde og opretholde en ejendom i god stand. Dette kan være alt lige fra reparationer og vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg til rengøring og havearbejde.
 2. Hvad omfatter facility management fra MTM Service?
  MTM Service tilbyder en bred vifte af facility management, der kan tilpasses den enkelte erhvervskunde eller boligforenings behov. Dette kan f.eks. omfatte trappevask og vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg, rengøring, havearbejde, m.m. Kontakt MTM Service for at få et tilbud, der passer til netop dine behov.
 3. Hvem har ansvaret for facility management?
  Ansvaret for facility management afhænger af, om man ejer eller lejer en ejendom. For ejere af ejendomme er det deres ansvar at sørge for vedligeholdelse og opretholdelse af ejendommen. For lejere af ejendomme kan det være, at det er udlejeren, der har ansvaret for facility management, men dette afhænger af den enkelte lejekontrakt.

  Udfyld dine oplysninger så kontakter vi dig


  Simon M. Andersen Operation planner Ring på 61 28 39 89