icon

Vinduespolering

Vi har egen vinduespoleringsafdeling, som er blandt Danmarks bedste. Ingen opgaver er for vanskelige eller umulige, og vi kontaktes derfor ofte til meget udfordrende opgaver. Vi er eksperter i brug af lifte og gondoler, så al polering uanset højde kan løses.

Vi kan hjælpe med vinduespolering inde for disse områder

I MTM Service har vi et højt teknisk niveau. Vi ved hvordan vi skal tilgå forskellige bygninger, og vi arbejder kontinuerligt på at være på forkant med teknologien, hvilket har stor betydning for at opnå bedste opgaveløsning.

Manuel vinduespolering

Vi favner både kommunale udbudsaftaler såvel som virksomheder og foreninger - ingen opgaver er for store eller små, til at vi kan klare opgaven.

Lifte

Vi har egne lifte, hvilket gør at vi reagerer hurtigt på jeres henvendelser. Alle vores vinduespolerer er uddannet i brug af lifte.

Gondoler

Korrekt brug af gondol kræver kompetente medarbejdere. Hos MTM Service forstår vi os på dette.

Rentvandsanlæg

Helt op til 24 meter kan vores rentvandsanlæg række. Vi anvender kulfiberstænger, som er ergonomisk korrekte, og som giver en helt unik rækkevidde.

Vask af solceller

Rene solceller giver mere energi. Derfor kan I med stor fordel få renholdt jeres solceller af os. Vi er eksperter i korrekt vask af disse, således at de ikke overopheder.

Bekæmpelse af edderkopper

Edderkopper er til stor gene, men kan effektivt bekæmpes. Vi kender edderkoppens cyklus, og kan derfor hjælpe jer af med dette skadedyr.

Stolthed løber i vores årer

Anerkendelse, uddannelse og ekspertise skaber stolte medarbejdere

Vores kunder skal have bedst mulig service, og det tror vi på, at vi kan levere med stolte medarbejdere. Denne sammenhængskraft skaber vi med kompetent ledelse, hvor uddannelse og generel opkvalificering danner grobund for dette.

Vi samler på glade kunder

Vi er stolte over hver eneste kunde i MTM Service. Hos os bliver I ikke kun en kunde men en del af vores professionelle familie.

Best in class

Kvalitetssikring er fundamentet i MTM Service

En troværdig kvalitetssikring er altafgørende for et godt samarbejde. Vi har egenudviklet kvalitetskontrolapp, da kun det bedste er godt nok til vores kunder. Som de eneste i branchen bearbejder vi dataet både kvantitativt og kvalitativt. Denne unikke metode sikrer en ekstraordinær service for vores kunder.

En samlet løsning gør det nemmere

Skræddersy jeres unikke løsning af services hos os. Vores ydelser kan kombineres frit efter jeres ønsker og behov – det eneste I ikke kan fravælge er vores gode kvalitet.

Læs mere

Akut behov for hjælp?

Vi kan hjælpe dig straks

Hastighed/evnen til at eksekvere, kapacitet til at udføre opgaver, fleksibilitet til at reagere hurtigt.

Kontakt os

En aftale er en aftale

Vi sikrer en ensartet forventningsafstemning, som danner grobund for et succesfuldt samarbejde.

Uddannet personale

For os er det essentielt, at alle vores medarbejdere kontinuerligt opkvalificeres og uddannes.

FNs verdensmål

Som medlemsvirksomhed af FN's Global Compact er vi frontløbere for skabe en bedre verden.

Overenskomst

Vi er stolte over at have indgået overenskomst med 3F/DI for vores medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud inden 24 timer

Kontakt MTM hvis du ønsker et tilbud eller hjælp til rengøring, vinduespolering og facility management for erhvervskunder og boligforeninger.

    Udfyld dine oplysninger så kontakter vi dig


    Simon M. Andersen Operation planner Ring på 61 28 39 89